Добре дошли на сайта на посолството на Казахстан в София, България

Информацията относно реда за получаване на визи за Казахстан и по консулски въпроси можете да получите на този сайт, раздел посолство / консулски отдел.

Посолството се намира на адрес: гр. София, ул. Галичица, 38, тел. +3592 8624152, +3592 8624155, електронна поща: kazembsofia@bulpost.net.

Най-близки спирки на градски транспорт:
- трамвай № 10 – “Милин камък”
- автобус № 94, 67, 102 – “Семинарията”
- Автобус № 120 – “ул. Стоян Михайловски”
- Метростанция “Джеймс Баучер”

 

Със забележките, предложенията и препоръките относно дейността на посолството на Казахстан в София можете да се обръщате на телефон 3592 8430719.

Скъпи сънародници! Уважаеми приятели на Казахстан!

На сайта http://galamtv.kz/ можете да гледате online казахстански телевизионни канали и филми на казахски и руски език.

Също така в Twitter е създаден официален акаунт на Казахстан @Kazakhstan. Станете наши последователи!

Посетете изложението EXPO в Астана!

expo2017_v2.0

От 10 юни до 10 септември 2017 година Астана е домакин на Световното изложение EXPO.Темата на ЕХРО-2017 е „Енергията на бъдещето”. Изложението ще продължи 93 дни. Официалният сайт по продажба на билети за изложението: tickets.expo2017astana.com.

25thAnniversary Infographic2e-1

ОТКРИЙ КАЗАХСТАН С МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ

КАЗАХСТАН – СТРАНАТА НА ВЕЛИКАТА СТЕП

Скъпи приятели,

Представяме на Вашето внимание мобилно приложение „Казахстан – страната на Великата степ”, което представлява истинска цифрова енциклопедия за Казахстан и обхваща голям диапазон от теми – география, история, култура, икономика, туризъм, международни отношения. Тук ще намерите уникални снимки, видеоматериал, 3D-обекти, панорамни обиколки, инфографики и интерактивни карти на казахски, руски и английски език. Приложението ще стане незаменим помощник за онези, които искат да посетят Казахстан, а също така и за широк кръг хора – туристи, студенти, изследователи, журналисти и бизнесмени.

Достъпно в AppStore и PlayMarket, във формат Windows, и като веб-версия.                  За повече информация: http://bit.ly/28PHIfG   

ДОБРЕ ДОШЛИ В КАЗАХСТАН!

Темиртай Избастин, ръководител на дипломатическата мисия на Република Казахстан в Република България

 

 

 

Comments are closed.